Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goedkoopste reisverzekering
vergelijken en afsluiten

Reisverzekering vergelijken

Heeft u een reisverzekering nodig ? Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het online aanbieden van reisverzekeringen. In eerste instantie lijkt het vinden en afsluiten van de juiste reisverzekering vrij lastig. Maar wij hebben dat heel gemakkelijk voor u gemaakt. Door het invullen van een aantal vragen laten wij u direct zien welke reisverzekeringen het beste bij u passen. Wij kunnen u bijna 74 reisverzekeringen aanbieden van bijna 53 reisverzekeraars. Kortom er moet altijd een aanbieder zijn die bij u past. Het vergelijken van een reisverzekering kan u uitvoeren op basis van premie maar ook op basis van voorwaarden. Heeft u direct een reisverzekering nodig ? Ook dat is bij ons geen probleem. Vul de benodigde gegevens is en u bent binnen 5 minuten verzekerd. Kortom een reisverzekering kunt u heel snel afsluiten.

Goedkoopste reisverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Simpel & Snel

Een reisverzekering kunt u in twee varianten afsluiten. Zo kunt u kiezen voor de eenmalige reisverzekering of voor een doorlopende reisverzekering. Het verschil zit hem zoals u misschien wel dacht in de looptijd. De kortlopende reisverzekering sluit u af voor precies het aantal dagen dat u op vakantie gaat. De verzekering gaat in op de dag van vertrek en eindigt op de dag van terugkomst. Bij een doorlopende reisverzekering heeft u dat niet, want u bent “doorlopend” verzekerd. Het maakt in deze niet uit of u 1 x op vakantie gaat of misschien wel 5 x.

Zo werkt het

Doordat wij al jarenlang reisverzekeringen online aanbieden weten wij als geen ander wat belangrijk is bij het vinden van een geschikte reisverzekering. Kwaliteit staat bij de reisverzekering bovenop, wat niks is zo vervelend als u op vakantie bent en u bent maar half verzekerd. Vakantie moet ontspanning zijn en als u iets mee maakt waardoor u de reisverzekering moet aanspreken dan is dit al heel vervelend.

Wij helpen u verder:

Bij ons kunt u gebruik maken van “ niet goed, geld terug ”, heeft u een reisverzekering bij ons afgesloten en binnen 14 dagen geeft u aan dat u er toch niet tevreden over bent. Dan is dat bij ons geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen de verzekering zonder enige kosten weer bij ons annuleren. Als er al premie geïncasseerd is door de verzekeraar, dat zal u deze teveel betaalde premie retour ontvangen.

Aanvullende verzekeringen

De reisverzekering kent heel verschillende voorwaarden. Zo kunt u kiezen om binnen de reisverzekering gebruik te maken van bijvoorbeeld de volgende dekkingen om mee te verzekeren: wel of geen annulering, bagage, ongevallen, wintersport, geld, medische kosten en eventueel onderwatersporten of wintersporten. Naast deze dekkingen bieden wij u ook nog een aantal bijzondere aanvullende rubrieken aan. U moet dan denken aan: automobilistenhulp, vervangend vervoer, rechtsbijstand en eventuele extra sportuitrustingen.

Krijgt u vragen tijdens het afsluiten van een reisverzekering of wilt u liever telefonisch de verzekering af sluiten. Dat is bij ons geen enkel probleem. Onze medewerkers staan u graag telefonisch om direct antwoord te geven op al uw vragen of opmerkingen.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.