Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goedkoopste opstalverzekering
vergelijken en afsluiten

Opstalverzekering vergelijken

In Nederland is het niet verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Dat klinkt misschien gek maar toch is het zo. Maar het is wel zo dat wanneer u een hypotheek gaat afsluiten. De eist dat u altijd een opstalverzekering moet afsluiten. Deze moet dan ook actief blijven zolang u een hypotheek heeft. Op zich logisch de bank leent u geld uit om een woning aan te kunnen schaffen en willen dit geldt terug zien ook als een woning eventueel zou afbranden. In sommige gevallen eist de bank geen verplichte opstalverzekering. Dan nog is het verstandig om te overwegen om een opstalverzekering af te sluiten.

Goedkoopste opstalverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Simpel & snel

Op dit moment kunnen wij bijna zo’n 95 opstalverzekeringen van bijna 60 opstalverzekeraars met elkaar vergelijken. Het is erg belangrijk dat u een opstalverzekering afsluit die afgestemd is op uw wensen. Wij kunnen voor u verschillende vergelijkingen maken. Zo kunt u bij ons vergelijken op basis van de prijs (de premie) maar ook op basis van inhoud ( de polisvoorwaarden). Na het invullen en beantwoorden van een paar vragen laten wij u de verzekeraar zien, die op dat moment het goedkoopste is. Als u liever de verzekeraar bovenaan wilt zien, die de beste polisvoorwaarden heeft dan kunt u dit heel makkelijk veranderen binnen de module.

Zo werkt het

Heeft u eenmaal een opstalverzekering bij ons afgesloten dan blijven wij uw aanspreekpunt. Wilt u de polis aanpassen of andere wijzigingen doorgeven. Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij doen er van alles aan om u als klant tevreden te houden. Zo hebben wij een service, die elk jaar gratis uw verzekering controleert. Als blijkt dat u elders goedkoper of beter verzekerd kunt zijn. Dan gaat u dat voorstel van ons per email ontvangen. Wij vragen u vriendelijk om dit nieuwe voorstel door te nemen. Indien u gebruik wilt maken van het nieuwe voorstel dan horen wij dat graag van van u. Wij zullen dan de huidige verzekering voor u stopzetten en de nieuwe verzekering inlaten gaan op de juiste datum.

Wij helpen u verder:

De opstalverzekering kent verschillende soorten dekkingen zoals: uitgebreide dekking, extra uitgebreide dekking of de meest uitgebreide dekking. Neem deze verschillen goed door. Want niets is zo vervelender als blijkt dat u achteraf heeft gekozen voor een verkeerde dekking. Als er schade ontstaat wilt u natuurlijk wel graag dat deze schade ook vergoedt wordt aan u. Vaak is er onduidelijk wat er allemaal bij de opstal hoort. Onder de opstal valt het huis plus alles wat nagelvast zit aan het huis. Helaas komt het regelmatig voor dat er een discussie onstaat over wat valt er onder de opstal en wat valt er onder de inboedel. Om deze problemen voor te zijn en te voorkomen raden wij u aan om de opstal en inboedelverzekering bij dezelfde verzekeraar af te sluiten. U krijgt dan een mooi begin van een verzekeringspakket.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.