Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goedkoopste oltimerverzekering
vergelijken en afsluiten

Oldtimerverzekering vergelijken

ls u een nieuwe oldtimer gaat aanschaffen dan moet u deze verplicht verzekeren. Het is aan te raden om dit ook zo snel mogelijk te gaan doen. Als u een oldtimerverzekering gaat afsluiten dan is het belangrijk dat deze verzekering afgestemd is op uw wensen. Wilt u de oldtimer liever goedkoper verzekerd hebben of moet deze bij een verzekeraar ondergebracht zijn met goede polisvoorwaarden ? Met deze vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website kunt u verschillende soorten vergelijkingen maken. Zo kunt u vergelijken op basis van prijs maar ook op voorwaarden. Onze website is zo gemaakt dat het voor u heel simpel is om te vergelijken en direct een verzekering af te sluiten.

Goedkoopste oldtimerverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Zo werkt het

De premie voor een oldtimerverzekering wordt gebaseerd op bijvoorbeeld de postcode waar de klant woont, de leeftijd van de bestuurder en uiteraard wat voor soort voertuig het is. Wanneer u uw gegevens correct invoert in onze vergelijkingssoftware kunt u bij ons binnen 5 minuten verzekerd zijn. Als u niet direct overtuigd bent van ons aanbod, kunt u uw berekeningen per email naar u toe laten sturen. Zo kunt u deze aanbieding op een later moment nog eens een keer rustig doornemen.

Snel en simpel:

Wij kunnen u op dit moment zo’n 54 oldtimerverzekeringen aanbieden van bijna zo’n 40 oldtimerververzekeraars. Wij kunnen u hoe dan ook voorzien van een goed en scherp aanbod. Vergelijkingen via onze website zijn op verschillend manieren uit te voeren. Standaard laten wij u de scherpste aanbieder zijn, maar het is ook mogelijk om een vergelijking uit te voeren op basis van de polisvoorwaarden. Want de verzekeraar met de beste polisvoorwaarden hoeft niet de verzekeraar te zijn met de goedkoopste premie. Andersom hoeft de verzekeraar met de goedkoopste premie niet de verzekeraar te zijn met de beste polisvoorwaarden. Wanneer u klant bent geworden bij ons. Kunt u gratis gebruik maken van onze service. Elke jaar nemen wij uw oldtimerverzekering opnieuw onder de loep. Is er een aanbieder die op dat moment goedkoper is of misschien wel een betere dekking kent. Dan krijgt u van ons een alternatief voorstel, dit kunt u op uw gemak doornemen. Indien u hiermee akkoord gaat dan gaan wij uw verzekering aanpassen. De huidige zullen wij voor u gaan opzeggen en de nieuwe verzekering zullen wij voor u op de juiste datum in laten gaan.

Aanvullende verzekeringen

Voor de oldtimerverzekering zijn er drie basisdekkingen namelijk: WA , Wa + beperkte casco en de WA + volledige casco. Vooral de beperkte casco en volledige casco dekking kunnen qua voorwaarden nogal verschillen per verzekeraar. Naast deze drie dekking kunt u er ook voorkiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten. U heeft dan de keuze uit de volgende verzekeringen:

-De ongevallen inzittendeverzekering: Deze verzekering keert een vast bedrag uit aan een inzittende als deze naar aanleiding van een ongeval, blijven invalide wordt of eventueel overlijdt. Dit kan gelden voor zowel de bestuurder als de passagiers

-De schadeverzekering voor inzittende: Deze verzekering vergoedt de gehele schade aan een bestuurder of passagier als deze het oploopt naar aanleiding van een ongeval. Naast schade aan bijvoorbeeld: bagage of kleding, vergoedt deze verzekering ook eventueel letselschade of eventuele alle aanvullende kosten die hiermee gemoeid gaan.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.