Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goedkoopste motorverzekering
vergelijken en afsluiten

Motorverzekering vergelijken

ls u een motor gaat aanschaffen dan bent u verplicht om deze zo snel mogelijk te gaan verzekeren. Dit moet u ook zo snel mogelijk regelen. Wat wel erg belangrijk is dat u een motorverzekering gaat afsluiten die afgestemd is op uw persoonlijke situatie. Via ons gaat u gegarandeerd een motorverzekering vinden die bij u past of het nu de goedkoopste motorverzekering is of een motorverzekering met de beste dekking. Wij hebben hem ? Wij kunnen u op dit moment bijna zo’n 60 verschillende motorverzekering aanbieden van bijna 42 motorverzekeraars. Een passend aanbod hieruit krijgen dat moet altijd lukken. Na het invullen van een paar gegevens laten wij u de verzekeraars zien die bereid zijn het risico te accepteren. Wij hebben onze modules zo gemaakt. Dat u zelf kunt vergelijken op basis van premie. Zo ziet u heel snel wie de goedkoopste verzekeraar is ? Het is ook mogelijk om een vergelijking te maken op basis van de polisvoorwaarden, dus welke verzekeraar heeft de beste dekking ?

Goedkoopste motorverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Zo werkt het

Op het moment dat u bij ons een verzekering heeft afgesloten voor uw motor. Dan zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden hierover blijft. Ten eerste zijn en blijven wij uw aanspreekpunt. Dus nadat u de verzekering heeft afgesloten gaat u van ons alle benodigde stukken ontvangen zoals de polis en “groene” kaart. Op deze document staan al onze adresgegevens. Dus heeft u vragen op wijzingen over de verzekering. Bellen of e-mailen met ons moet geen probleem zijn. Daarnaast hebben wij ene gratis service. Wij willen ervoor zorgen dat u altijd het beste aanbod blijft houden. Als blijkt dat u uw verzekering na 1 jaar elders goedkoper is, of een betere dekking kan krijgen. Dan nemen wij contact met u op. Geheel vrijlbijvend sturen wij dit aanbod naar u op. U kunt dit aanbod per email inzien en blijft altijd 2 weken geldig. Geeft u binnen deze periode aan, dat u akkoord gaat met het nieuwe voorstel. Dan gaan wij geheel kosteloos de verzekering voor u omzetten.

Wij helpen u verder:

De premie van een motorverzekering is gebaseerd op een aantal punten. Vaste kenmerken hiervan zijn: Leeftijd bestuurder, woonplaats van bestuurder, hoelang heeft deze al het rijbewijs, zijn er eventueel schadevrije jaren opgebouwd. Als laatste is het type motor van belang. Het spreek voorzich dat een sportmotor een ander risico met zich meeneemt dan een tourmotor.

Aanvullende verzekeringen

Naast de basisdekkingen: WA , WA+ en Allrisk kunt u voor de motorverzekering ook nog aanvullende verzekeringen afsluiten. Er zijn een drietal mogelijkheden hiervoor:

– De ongevallen inzittendenverzekering: Deze verzekering gaat een vast bedrag uitkeren als een inzittende naar aanleiding van een ongeval, invalide of overlijdt. Dit geldt voor zowel de bestuurder als de passagiers.

– De schadeverzekering voor inzittende: Deze verzekering vergoed de schade die een bestuurder of passagier oploopt naar aanleiding van een ongeval. Naast schade aan bijvoorbeeld bagage of kleding, vergoedt deze verzekering ook letselschade en eventueel alle aanvullende kosten hiervan.

– Rechtsbijstandverzekering: Deze verzekering kan inschakelen als u schade wilt verhalen of als u juridische deskundige hulp nodig heeft. Deze kunnen voor u schade aan de auto of eventueel letselschade gaan verhalen.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.