Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goedkoopste fietsverzekering
vergelijken en afsluiten

“Ik wist niet dat het overstappen zo eenvoudig was” – Sarah. B, Rotterdam

Klanten zoals Sarah geven ons gemiddeld een 9,1

Welke dekking past bij u ?

Oorzaak schade WA WA + beperkte casco WA + volledige casco
Botsing / aanrijding GedektGedektGedekt
Brand, explosie en blikseminslagNiet gedektGedektGedekt
DiefstalNiet gedektGedektGedekt
Sterretje in voorruit of ruitbreukNiet gedektGedektGedekt
Botsingen met dierenNiet gedektGedektGedekt
Storm en ander natuurgeweldNiet gedektGedekt Gedekt
Eenzijdige ongevallenNiet gedektNiet gedektGedekt

Fietsverzekering vergelijken

Als u van plan bent om een goedkope fietsverzekering af te gaan sluiten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website kunt u op dit moment zo’n 35 fietsverzekeringen vergelijken van bijna 35 verschillende aanbieders. Wij proberen het vergelijken van een fietsverzekering zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Vergelijken kan u op verschillende manieren bij ons doen. Zo kunnen wij voor u vergelijken op basis van premie. Wij laten dan de goedkoopste fietsverzekering aanbieder van dat moment boven aan zien.

Maar het is ook mogelijk om te vergelijken op basis van de polisvoorwaarden oftewel wij laten dan de verzekeraar bovenaan zien die de beste voorwaarden kent. Het is makkelijk om te switchen van een vergelijking op basis van premie naar polisvoorwaarden en terug.

Simpel & snel:

De premie bij een fietsverzekering wordt gebaseerd op de postcode waar u woont, de waarde van de fiets en wat voor soort fiets u heeft. Als u deze gegevens invult in ons syteem gaan wij een berekening voor u maken. Wij vinden het heel belangrijk dat u makkelijk bij ons een verzekering kunt afsluiten. U moet binnen vijf minuten verzekerd op weg kunnen gaan ?

Onafhankelijk de goedkoopste fietsverzekering vergelijken.
Direct berekenen en afsluiten binnen 3 minuten.

Zo werkt het:

Wanneer u een berekening heeft gemaakt en u bent niet direct overtuigd van ons beste aanbod. Dan is dat bij ons geen enkel probleem.U kunt u berekening geheel vrijblijven per email naar u zelf verzenden. Zo kunt u dit voorstel op een later tijdstip nog eens rustig doornemen. Onze voorstellen zijn altijd 14 dagen geldig.

Wij helpen u verder:

In Nederland is het niet verplicht om een fietsverzekering af te sluiten. Helaas vinden er nog steeds heel veel diefstallen plaats van de fiets. Raadzaam is het dus zeker wel. Want niets is zo vervelend als bijvoorbeeld terugkomen bij het station en het blijkt dat u fiets gestolen is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.