brommerverzekering

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goedkoopste brommerverzekering
vergelijken en afsluiten

“Ik wist niet dat het overstappen zo eenvoudig was” – Sarah. B, Rotterdam

Klanten zoals Sarah geven ons gemiddeld een 9,1

Welke dekking past bij u ?

Oorzaak schade WA WA + beperkte casco WA + volledige casco
Botsing / aanrijding GedektGedektGedekt
Brand, explosie en blikseminslagNiet gedektGedektGedekt
DiefstalNiet gedektGedektGedekt
Sterretje in voorruit of ruitbreukNiet gedektGedektGedekt
Botsingen met dierenNiet gedektGedektGedekt
Storm en ander natuurgeweldNiet gedektGedekt Gedekt
Eenzijdige ongevallenNiet gedektNiet gedektGedekt

Brommerverzekering vergelijken

Bij ons kunt u veel verschillende soorten verzekeringen afsluiten. Als u opzoek bent naar een brommmerverzekering dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij kunnen u op dit moment bijna zo’n 50 brommerverzekeringen aanbieden van 27 verschillende aanbieders. Kortom voor iedereen wat wils. Wij vinden het heel belangrijk dat wij u elke dag de juiste gegevens kunnen verstrekken. Zo worden elke dag de tarieven van de verzekeraars en polisvoorwaarden gecontroleerd. Zijn deze aangepast, dan word dit direct verwerkt in ons systeem. Zo kunnen wij u altijd voorzien van het beste en juiste aanbod.

Simpel & snel:

Gemak dient de mens. Dit vinden wij ook zeer belangrijk bij het bereken en afsluiten van een verzekering. Onze berekeningsmodules zijn zo gemaakt dat gemak en simpelheid bovenaan staat. Door het invullen van een aantal gegevens laten wij u direct de verzekeraars met hun tarieven zien, welke bereid zijn om het aangeboden risico te accepteren. Vergelijkingen maken op basis van premie of op basis van polisvoorwaarden is bij ons heel makkelijk. Standaard laten wij u de goedkoopste verzekeraar zien. Dit wil niet zeggen. Dat deze verzekeraar ook de beste polisvoorwaarden heeft. Daarom kunt u binnen de module heel makkelijk switchten naar vergelijken op basis van polisvoorwaarden en weer terug naar premie. Krijgt u vragen of heeft u opmerkingen tijdens het berekenen van een brommerverzekering. Dan kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klant om direct antwoord te geven op uw vragen.

Onafhankelijk de goedkoopste brommerverzekering vergelijken.
Direct berekenen en afsluiten binnen 3 minuten.

Zo werkt het:

Als u een brommer gaat kopen dan moet u een verzekering hiervoor afsluiten. Het is aan te raden om dit zo snel mogelijke te doen. Belangrijk is deze is wel dat u een verzekering afsluit, die is afgestemd op uw wensen. De premie voor een brommerverzekering wordt gebaseerd op een aantal aspecten. U hierbij denken aan: leeftijd van de bestuurder, woonplaats van de bestuurd, soort voertuig (45 km/h of 25 km/h), hoelang heeft de persoon zijn rijbewijs en heeft deze al schadevrije jaren op kunnen bouwen ? Als u een verzekering heeft afgesloten via ons, blijven wij uw aanspreekpunt. Krijgt u vragen of wilt een wijziging doorvoeren. Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Wij helpen u verder:

Het hebben en houden van een tevreden klant vinden wij uiterst belangrijk. Wanneer u klant bent geworden bij ons, bieden wij u een gratis service aan. Elk jaar nemen wij uw verzekering opnieuw onder de “loep”. Is er een aanbieder die de verzekering goedkoper accepteert of een welke betere polisvoorwaarden heeft. Dan gaan wij u daarover informeren. U krijgt van ons bericht en kunt dit nieuwe voorstel op uw gemak doornemen. Als u gebruikt wenst te maken van het nieuwe voorstel. Gaan wij voor u de huidige verzekering stopzetten en ervoor zorgen dat de nieuwe verzekering op de juiste datum weer ingaat. Wij ontzorgen u in deze compleet.

Aanvullende verzekeringen:

Naast de basisdekkingen: WA , WA + diefstal, WA + beperkte casco en WA + volledige casco kent de brommerverzekering ook nog een aantal aanvullende verzekeringen:

– De ongevallen inzittendenverzekering: Deze verzekering gaat een vast bedrag uitkeren als een inzittende naar aanleiding van een ongeval, invalide of overlijdt. Dit geldt voor zowel de bestuurder als de passagiers.

– De schadeverzekering voor inzittende: Deze verzekering vergoed de schade die een bestuurder of passagier oploopt naar aanleiding van een ongeval. Naast schade aan bijvoorbeeld bagage of kleding, vergoedt deze verzekering ook letselschade en eventueel alle aanvullende kosten hiervan.

– Rechtsbijstandverzekering: Deze verzekering kan inschakelen als u schade wilt verhalen of als u juridische deskundige hulp nodig heeft. Deze kunnen voor u schade aan de auto of eventueel letselschade gaan verhalen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.