Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goedkoopste bootverzekering
vergelijken en afsluiten

Bootverzekering vergelijken

U bent of gaat misschien wel de trotse eigenaar worden van een boot. In Nederland is er namelijk geen wet die u verplicht om een verzekering af te sluiten. In bepaalde situaties kan er wel geacht worden van u, dat u aan de WA dekking kunt voldoen. Het is dus wel erg raadzaam om een bootverzekering af te sluiten. Als u opzoek bent naar een bootverzekering dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goedkoopste bootverzekering vanaf € 1,- p/m
Direct vergelijken en afsluiten binnen 3 minuten

Simpel & Snel

Op dit moment hebben wij 65 bootverzekeringen van bijna 53 verzekeraars. Wij kunnen u altijd van een passend aanbod voorzien. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopte bootverzekering of naar de bootverzekering met de beste dekking. Wij kunnen u hier zeker mee van dienst zijn. Het vergelijken en afsluiten van een bootverzekering is bij ons erg simpel. Na het invullen van een paar vragen gaan wij voor u vergelijken. In eerste instantie zullen wij u de aanbieders laten zien welke bereid zijn u te verzekeren. De verzekeraar met de goedkoopste premie zal bovenaan staan. Als u liever een verzekeraar heeft met de beste polisvoorwaarden dan kunt u binnen onze vergelijking hier heel makkelijk in switchen. Want het hoeft namelijk niet zo te zijn dat de verzekeraar met de laagste premie ook de verzekeraar is met de beste polisvoorwaarden. Andersom ook niet. De verzekeraar met de beste polisvoorwaarden hoeft niet de goedkoopste te zijn.

Zo werkt het

Het afsluiten van een bootverzekering welke afgestemd is op uw wensen is bij ons van groot belang. Daarom heeft u bij ons altijd 14 dagen bedenktijd. Wanneer u een verzekering bij ons afsluiten ontvangt u binnen 5 minuten van ons het verzekeringsbewijs. U moet denken aan de polis en eventueel aanvullende stukken. Wilt u achteraf toch liever een andere dekking of toch de polis stopzetten. Dan is dat bij ons geen enkel probleem. Wanneer u dit aan ons bevestigd zullen wij alsnog de verzekering voor u royeren. De eventueel teveel gecasseerde premie zal ook aan u terugbetaald worden

De bootverzekering kent verschillende soorten dekkingen zo kunt u kiezen voor:

-WA

-WA + brand

-WA + diefstal

-WA + brand + diefstal

-WA + casco

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een aanvullende verzekering naast de bootverzekering af te sluiten. De volgende aanvullende verzekeringen zijn mogelijk:

-De ongevallen opvarendeverzekering: Deze verzekering gaat een vast bedrag uitkeren als een inzittende naar aanleiding van een ongeval, invalide of overlijdt. Dit geldt voor zowel de bestuurder als de passagiers.

-Rechtsbijstandverzekering: Deze verzekering kan inschakelen als u schade wilt verhalen of als u juridische deskundige hulp nodig heeft. Deze kunnen voor u schade aan de boot of eventueel letselschade gaan verhalen.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.